پشتیبانی واتس آپ لی لی وب
menuordersearch
lilyweb.ir

همه چیز درباره دامین ,

۱۳۹۹/۷/۱۹ شنبه
(8)
(0)

همه چیز درباره دامین

 همه چیز درباره دامین

بی شک هر کسی که قصد راه اندازی وب سایت دارد باید با داشتن اطلاعات و آگاهی کافی مرحله انتخاب دامنه و هاست را بگذارند،

چرا که بررسیهای انجام شده توسط متخصصان در عرصه وب به ما نشان میدهد که انتخاب دامنه به صورت اصولی و درست تاثیر مثبتی روی آینده وب سایت شما خواهد داشت؛ و در صورتی که شما این مرحله را با سهل انگاری انجام دهید قطعاً در طولانی مدت شاهد ضررهای زیادی خواهید بود.

پس اولین و مهمترین قدم را محکم و استوار بردارید تا با اطمینان خاطر از نامی زیبا و برندی برتر قدم به دنیای مجازی بگذارید.

دامنه چیست؟

برای اینکه به صورت صحیح متوجه شوید که دامین چیست؛ بهتر است بحث خود را با یک مثال شروع کنیم:

"فرض کنید شما قصد راه اندازی یک کسب و کار را دارید، در این صورت شما یکی از اساسی ترین مواردی که باید انتخاب کنید نام آدرس شماست و در زمان انتخاب باید این موضوع را به یاد داشته باشید که پیدا کردن یک نام درست میتواند تاثیر زیادی بر روی آینده کاری شما داشته باشد. domain یا همان دامنه مانند نام و آدرس شما در فضای وب است که باید برای انتخاب آن زمان مناسب صرف کنید.

 

هر دامنه شامل سه بخش اساسی است که عبارتند از:

  • قسمت اول دامنه که شامل www میشود.
  • قسمت دوم دامنه که همان نام دامنه است.
  • قسمت سوم که پسوند یا top level domain (TLD) نام دارد.

 

به طور واضح برای لی لی وب به این صورت است.

www.lilyweb.ir

 

برای انتخاب دامنه میتوانید به وب سایت www.nic.ir سر بزنید

و یا در قسمت تماس با ما با پشتیبانی لی لی وب تماس حاصل فرمایید.

 

 

  • نکات خرید دامنه :

  •  دامنه را همیشه خودتان تهیه کنید و خرید آن را به شخص دیگری مانند دوست، همکار، کارمند، مسئول کافی نت و ... نسپارید.
  • خرید دامنه کار خاصی ندارد و یک فرایند ثبت نام آنلاین است و به راحتی طی 10 دقیقه می‌توانید آن را انجام دهید. بنابراین نترسید !
  • اگر می‌خواهید در فضای مجازی فروش داشته باشید و یا خدمات ارائه دهید، این حداقل خریدی است که در شروع، باید در فضای مجازی انجام دهید.
  • اجتناب از نام های تجاری :گاهی ممکن است وجود نام های تجاری یا محصولی خاص در دامنه شما، شما را دچار مشکلات قانونی کند.

 

  •  منحصر به فرد باشید : با کلمات بازی کنید تا از جمعیت بیرون بیایید. اما خیلی مبهم نباشید ! برخی نام وب سایت های معروف را با کمی تغییر ثبت می‌کنند و قصد دارند خود را شبیه آن کنند. این کار را نکنید زیرا اینگونه نام ها می‌تواند اعتماد مشتری به شما را از بین ببرد و شما را به منزله یک جاعل محسوب کنند و این یک فاجعه برای کسب و کار شماست ! پس هرگز آن را انجام ندهید.

 

  • دامنه کوتاه و ساده باشد : نامی انتخاب کنید که به یاد سپاری و نوشتن آن آسان باشد.
  1. از درج عدد مانند اعداد خاص مثلا تاریخ تولدتان و... در نام دامنه خودداری کنید. زیرا معمولا به یاد سپاری این گونه دامنه ها فقط برای خودتان آسان است !
  2. همچنین دامنه هایی انتخاب کنید که روش نوشتاری آنها ساده و یکتا باشد. مثلا کلمه رایانه در دامنه به چندین روش : rayaneh, raianeh, rayane, raiane می‌توان نوشت و کاربری که تنها نام دامنه شما را شنیده است ممکن است در نوشتن آن کمی سردرگم شود. البته دامنه های سخت تر از این هم دیده ایم !

 

  • کوتاه باشد : سعی کنید نام دامنه تان کوتاه باشد. این کوتاهی علاوه بر راحتی در به یادسپاری و تایپ آن، از لحاظ سئو نیز اهمیت دارد. مثلا به جای درج نام 4 واژه ای شرکت تان در دامنه ! سعی کنید از اختصار آن استفاده کنید.

 

  •  اضافه کردن کلمات کلیدی : اگر یک واژه محبوب در سرچتان را در نام دامنه خود به کار ببرید از لحاظ رتبه بندی موتورهای جستجو می‌تواند تاثیر بسازیی داشته باشد. ( سرچ بیشتر = ترافیک بیشتر = فروش بیشتر )

 

  • تاریخ تمدید دامنه : دامنه نیاز به تمدید دارد. دامنه را می‌توان یک ساله و یا بیشتر تهیه کرد. پیشنهاد می‌شود اگر دامنه ir می‌خرید حتما 5 ساله بخرید و اگرسایر دامنه ها را می‌خرید حداقل 2 یا 3 ساله بخرید .مدت زمانی که یک دامنه اعتبار دارد از لحاظ سئو اهمیت زیادی دارد و موتورهای جستجو به دامنه های با عمر بیشتر اهمیت بیشتری می‌دهند. در هر صورت زمان انقضا و تمدید دامنه خود را در تقویم درج کنید تا در موعد مقرر حتما برای تمدید آن اقدام نمایید. عدم تمدید دامنه یعنی از دست دادن آن و آزاد شدن آن نام برای دیگر افراد.

 

  •  دامنه های رایگان :

پیشنهاد می‌کنیم از دامنه های رایگانی که روی وب سایت ها به شما داده می‌شود استفاده نکنید. وقتی دامنه به نام شما باشد هر زمان اراده کنید می‌توانید وب سایت خود را به شرکت دیگری منتقل کنید اما اگر دامنه رایگان از شرکت طراحی سایت گرفته باشید، ممکن است دامنه را به شما ندهند ( طبق تجربه کاربران زیادی که این رویداد را برای ما تعریف کرده اند )

بنابراین در هر جا سایت تهیه کردید همیشه دامنه را خودتان و به نام خودتان ثبت کنید. ثبت دامنه شما توسط افراد دیگر مانند آن است که خانه ای بخرید اما سند آن خانه را به نام صاحب بنگاه املاک کنید و یا سند خانه را در گروی آن شخص بگذارید و سندی دست شما نباشد !

 

  • اطلاعات بیشتر:

  • کاراکترهای مجازی که می‌تواند در نام دامنه استفاده شود عبارتند از حروف a تا z، ارقام 0 تا 9 و خط تيره ( - ).
  • نام دامنه نمی‌تواند با خط تيره ( - ) شروع شود يا خاتمه يابد.
  • نام دامنه باید حداقل از ۳ کاراکتر تشکیل شده‌باشد.
  • امکان ثبت دامنه فارسی مانند (com.فروشگاه) فقط در پسوند های com. و net. امکان پذیر است.

 

 

 

 

 

مشاوره رایگان : 1346 765 0921

طراحی و اجرا لی لی وب